PREDSJEDNIK OBEĆAJE

Laporta: Ibrahimović sigurno dolazi u Barcu

20.07.2009 u 10:02

Bionic
Reading

Predsjednik Barcelone Joan Laporta razveselio je navijače katalonskog kluba tvrdeći da će Zlatan Ibrahimović sigurno ovog ljeta doći na Camp Nou. Naime, dosad se mislilo da je dolazak švedskog napadača uvjetovan odlaskom Samuela Eto'oa, no Laporta je to demantirao

Prema informacijama koje kruže u javnosti, transfer švedskog reprezentativca Ibrahimovića 'težak' je nekih 36 milijuna eura plus puštanje Samuela Eto'oa u Inter, no kako tvrde španjolski mediji, zasad je cijela priča u pat poziciji jer Kamerunac traži astronomsku plaču u Interu.

Dok mediji nagađaju hoće li se trampa Ibrahimović – Eto'o zaista dogoditi,  predsjednik Barcelone demantira da se radi o ikakvoj trampi te uvjerava da će Ibrahomović sigurno doći u Barcelonu, bez obzira na budućnost Samuela Eto'oa.

'Ukoliko Samuel Eto'o odluči pristupiti Interu, postat će članom jedne od najvećih momčadi svijeta. Situacija je takva da se sad klub i igrač moraju dogovoriti o uvjetima. Isti je slučaj i s nama i Ibrahimovićem. U svakom slučaju, ostane li Eto'o ili ode, Ibrahimović će doći u Barcelonu', kazao je Laporta u razgovoru za AS.

Ako ćemo dobro iščitati riječi prvog čovjeka Barcelone, Ibrahimović će sigurno pojačati redove aktualnog europskog prvaka. Tim potezom definitivno bi pojačali i onako fantastično jaku momčad.

Trenutno se Ibrahimović s Interom nalazi na turneji po SAD-u, no ukoliko dođe do najavljenog transfera, švedski će se reprezentativac ekspresno pojaviti u Barceloni.