DOBRO I PROŠAO

Lakše ozlijeđen: Vozač Formule 1 zaletio se u – kokoš!

29.09.2016 u 19:22

Bionic
Reading

Marcus Ericsson pohvalio se uoči Velike nagrade Malezije nesrećom koju je doživio. Pri priličnoj brzini zaletio se na biciklu u veliku kokoš i završio s modricama i ogrebotinama...

Švedski 26-godišnji vozač ove se sezone za volanom Saubera ne može pohvaliti osvajanjem bodova, ali momčad je čini se zadovoljna i vjeruje se da će nastupati u elitnom automobilističkom natjecanju i sljedeće godine.

No, uoči F1 vikenda na stazi Sepang o Ericssonu se ne priča zbog vozačkih sposobnosti, već bizarnog incidenta kojeg je sam obznanio putem Twittera.

Naime, Šveđanin je tjedan dana u Tajlandu trenirao i fizički se pripremao za malezijsku utrku, a prilikom jedne biciklističke rute uspio se zaletiti ni manje ni više nego u kokoš.

'Zabiti se u veliku kokoš pri brzini 45km/h nije preporučljivo. Sretan sam što sam prošao samo s modricama i ogrebotinama,' napisao je Ericsson na Twitteru i podijelo fotografije oštećenog bicikla i svojih krvavih ogrebotina koje je zaradio.

'Vjerovali ili ne, kokoš je samo nastavila trčati dalje. Ne znam čime ih hrane tamo u Tajlandu, jer udarac je bio vrlo jak,' dodao je Marcus i tako postao jedna od glavnih F1 tema, kad već ne može vrhunskim plasmanima.