SVJESNI NEDOSTATAKA

Lahm: Dvoboj s Englezima je vrhunac SP-a

24.06.2010 u 13:02

Bionic
Reading

Njemačka nogometna reprezentacija je s dvije pobjede i jednim porazom osvojila prvo mjesto u skupini D na Svjetskom prvenstvu, ali njezini igrači svjesni su da moraju popraviti svoju igru u odnosu na ono što su prikazali protiv Gane kako bi mogli raunati na uspjeh protiv Engleske u osmini finala u nedjelju u Bloemfonteinu (16 sati)

'Svi smo svjesni toga koliko je velika utakmica Njemačka protiv Engleske. To je vrhunac Svjetskog prvenstva. Ali, ako želimo pobijediti moramo igrati bolje, moramo popraviti igru u obrani. Englezi imaju odlične igrače, svjetske klase i bit će iznimno težak protivnik', rekao je kapetan njemačke reprezentacije Philipp Lahm.

Sa svojim kapetanom slaže se i napadač Lukas Podolski.

'Svi znamo koliko znače utakmice protiv Engleske. Protiv Gane nismo igrali u svom pravom tempu, ali protiv Engleske ćemo biti žešći', kazao je Podolski.

Izbornik Loachim Loew će za utakmicu protiv Engleske ponovno moći računati na napadača Miroslava Klosea koji je odradio suspenziju od jedne utakmice neigranja zbog crvenog kartona, ali upitan je nastup veznjaka Bastiana Schweinsteigera zbog ozljede mišića koju je zadobio pred kraj utakmice protiv Gane u srijedu.