KVALIFIKACIJE ZA EP

Ladić: Srbi su favoriti, ali mi nismo ništa slabiji

12.10.2009 u 14:56

Bionic
Reading

Trener hrvatske nogometne U-21 reprezentacije Dražen Ladić pred sutrašnju kvalifikacijsku utakmicu protiv Srbije nema gotovo nikakve dvojbe kada je u pitanju sastav naše momčadi. Na travnjak će najvjerojatnije istrčati isti sastav kao i protiv Norveške, rekao je na posljednjoj konferenciji za novinare prije utakmice u Svetom Martinu na Muri

Tako će sutra u 17.30 u Varaždinu zaigrati sljedeći sastav: Kelava, Tomečak, Jozinović, Maloča, Barbarić, Badelj, Jajalo, Oremuš, Perišić, Školnik i Kramarić.

Izbornik je optimističan pred utakmicu i najavljuje pobjedu, odnosno osvajanje sva tri boda.

'Iako je reprezentacija Srbije favorit na papiru, tvrdim da individualno nismo ništa slabiji od njih. I jedni i drugi napravili smo kiks na startu kvalifikacija, gdje je sada u laganoj prednosti reprezentacija Slovačke. Međutim, mislim da će se pitanje pobjednika skupine rješavati ravnopravno između ove tri reprezentacije', kazao je Ladić.

Izbornik mlade hrvatske reprezentacije rekao je da se u koncepciji igre neće posvećivati posebna pažnja nijednom igraču srpske reprezentacije, jer su oni prvenstveno jaki kao kolektiv.

Mlada hrvatska reprezentacija se trenutačno nalazi na začelju skupine 7 kvalifikacija za Europsko U21 prvenstvo s tri boda iz dva nastupa. U vodstvu je Slovačka sa sedam bodova iz tri susreta, na drugom mjestu je Srbija sa šest bodova iz tri utakmice, Norveška je treća s četiri boda iz četiri nastupa, a ispred Hrvatske je i Cipar koji je u četiri kola osvojio tri boda.