NOĆNI IZLAZAK

Lacković: Nije bilo pijanstva i tučnjave

11.01.2010 u 16:20

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativac Blaženko Lacković objasnio je medijima što se sve točno dogodilo u splitskom noćnom klubu kada je zaradio posjekotinu na ruci i desetak šavova

Nakon povratka s turnira u Austriji, u nedjelju rano ujutro, igrači su dobili dopuštenje stručnog stožera za izlazak te proslavu rođenja Lackovićeva sina Luke. Treneri su otišli u Makarsku, igrači u jedan splitski noćni klub. No dogodila se nezgoda u kojoj je stradao Blaženko Lacković. Pisalo se sve i svašta, a lijevi vanjski hrvatske reprezentacije sam je objasnio što se uistinu dogodilo.

'Nije to bio tulum, a pogotovo nije bilo pijanstva i tučnjave, kako su neki mediji pisali. Popili smo piće, a morali smo održati i stare običaje da mladi igrači nešto zapjevaju. U jednom je trenutku netko gurnuo jednog suigrača, a on me u padu uhvatio za majicu. Samo sam se naslonio rukom na stol na kojem je bila čaša i tako se ozlijedio', rekao je Lacković na novinarskoj konferenciji, prenosi Večernji list.

'Nismo bili pijani, u klubu smo proveli samo dva sata. Ražalostili su nas sve zato neki napisi u medijima koji nemaju veze s istinom. Zbog toga sam i želio sve javno kazati, nemamo što skrivati', završio je jedan od glavnih Červarovih aduta.

Glasnogovornik reprezentacije dodao je da će Lacković biti spreman za Europsko prvenstvo, ali da je u nacionalnu vrstu pozvan i Željko Musa.