Logičan izbor

Kylian Mbappé već ima novi klub; njegov bivši suigrač otkrio je strogo čuvanu tajnu zbog čega je u PSG-u zavladala pomutnja

28.10.2020 u 10:38

Bionic
Reading

Nije tajna kako čelnici Real Madrida i karizmatični trener Zinedine Zidane rade baš sve da u dresu kraljevskog kluba zaigra francuski nogometaš Kylian Mbappé, a novi detalji otkrivaju kako je transfer već gotov.

No, još ranije su čelnici francuskog PSG-a jasno svima – i to u nekoliko navrata - dali do znanja da 21-godišnji Kylian Mbappé nije na prodaju. No, prema posljednjim informacijama.

Još prije je procurilo u medije kako su Mbappé i Zidane već nekoliko puta razgovarali u četiri oka i nema sumnje kako ga je legendarni francuski nogometaš pokušao nagovoriti da im se pridruži te kako će Real s njime igrati. No, zasad nije jasno kada bi se taj transfer mogao dogoditi, a za očekivati je kako će do ovog mega-transfera doći u ljeto 2021. godine.

Da se nešto događa ispričao je Adil Rami, Mbappéov kolega iz francuske reprezentacije koji je bio član momčadi koja je postala prvak svijeta 2018. u Rusiji.

'Iskreno, mislim da je to gotova stvar, posebno iz razloga što pregovori između Kyliana i PSG-a ne napreduju. Dobio sam dojam kako ga jako živcira što se stalno priča i govori o tome', kazao je 34-godišnji igrač portugalske Boaviste.

No, tu nije stao. Kazao je za kraj i znakovitu rečenicu:

'Mislim da je njegova budućnost već određena, a to je tužna vijest za navijače PSG-a i cijelu Ligue 1.'

Tako je Rami sasvim slučajno otkrio strogo čuvanu tajnu zbog čega je u PSG-u zavladala pomutnja...

Uostalom, time je sve rekao. Očito je kako se Kylian Mbappé, najpotentniji napadač na svijetu, već odlučio gdje nastavlja karijeru. Jedino nije poznato hoće li PSG za njega dobiti 180 milijuna eura ili možda i više od toga.