NOVA SNAGA HAJDUKA

Kukoč: Volio bih da zbog jedne osobe razbijemo Split

22.08.2011 u 11:17

Bionic
Reading

Krasimir Balakov pronašao je u dojučerašnjim rezervnim igračima novu snagu momčadi. Danas se iz pepela dižu Ahmad Sharbini, ali i domaći mladić Tonči Kukoč

Sretni strijelci Ahmad Sharbini i Tonči Kukoč stigli su pred novinare nakon uvjerljive pobjede protiv Zagreba, kojom je Hajduk najavio izlazak iz krize i borbu za vrh prvenstvene ljestvice.

Hajduk pod Balakovom igra moderno i efikasno, a u takvom se odnosu snaga posebno dobro snašao Ahmad Sharbini.

'Dobro se osjećam, konačno sam dobio nekoliko utakmica u kontinuitetu i pokazao svima da nisam zaboravio igrati nogomet. Svi znamo kakav je bio moj status do dolaska trenera Balakova, no sad je sve napokon u redu', rekao je stariji Sharbini, kojem je drago i zbog toga što dobre igre pruža i njegov mlađi brat Anas, za kojeg je ustvrdio da je uz Sammira najbolji igrač MAXtv Prve lige.

'Možda nisam objektivan, ali Anas je za mene najbolji.'

Preporod kod bugarskog stručnjaka doživio je i mladi napadač Tonči Kukoč, koji je protiv Zagreba postigao prvi gol u dresu Hajduka.

'Presretan sam te posvećujem gol svojoj obitelji koja je bila uz mene kada mi je bilo najteže', rekao je novi ljubimac Torcide, koji se ne slaže s tim statusom.

'Daleko sam ja od ljubimca, jer odigrao sam tek tri utakmice, a u Hajduku ima puno boljih igrača od mene. Na meni je da se dokazujem i koristim svaku priliku koju dobijem', kaže skromni Kukoč koji će biti posebno motiviran u gradskom derbiju protiv Splita.

'Volio bih da im damo pet komada, sve zbog jednog čovjeka čiji ime vam neću otkriti, a on će se sam prepoznati u mojim riječima', zaključio je Kukoč