'MODRO' POJAČANJE

Krstanović: Oduvijek sam želio u Dinamo

05.06.2011 u 14:48

Bionic
Reading

Ivan Krstanović zamijenio je u nedjelju bijelu majicu Zagreba modrom Dinama i zaoštrio konkurenciju u napadu aktualnih prvaka države te potvrdio da su ga jako željeli Hajduk i Partizan

Premda je do posljednjeg trenutka bilo malo sumnje, oko 15 sati Dinamo ju je otklonio. Najbolji strijelac HNL-a prošle sezone, Ivan Krstanović, zamijenio je 'ulicu pjesnika' Maksimirom. Na Dinamovim službenim internetskim stranicama objavljene su i prve izjave novog modrog pojačanja.

'Ovo mi je jedan od najsretnijih dana u životu. Neću reći ništa novo ako kažem da mi je stvarno oduvijek bio san nositi dres Dinama, no to je istina. Dinamo je najveći klub na ovom području, najbolja momčad u državi i stalni sudionik europskih natjecanja te sam presretan što sam ovdje', kazao je Krstanović potvrdivši za tportal.hr i da su ga Hajduk i Partizan željeli dovesti u svoje redove, te dodao:

'Znam da je u Dinamu jaka konkurencija i jedva čekam početak priprema kako bi počeli s radom. Poštujem svakoga i Dinamo u napadu imam odlične igrače, ali vjerujem u sebe i znam da tu ima mjesta za mene.'

Nije zaboravio ni dvije uspješne sezone u NK Zagrebu, uostalom, tamo se i afirmirao u pravog strijelca.

'Hvala Zagrebu na svemu. Proveo sam tamo prekrasne godine, nisu mi radili probleme kod prelaska u Dinamo i na tome ću im vječno biti zahvalan', rekao je Krstanović.