OBITELJ U ŠOKU

Krenule glasine o Schumacherovoj smrti; evo što kažu liječnici!

07.02.2014 u 14:52

  • +16

Michael Schumacher

Izvor: Reuters / Autor: Radu Sigheti/Files

Bionic
Reading

Na mnogim su društvenim mrežama, poput Twittera i Facebooka, počele kolati glasine o smrti Michaela Schumachera. Iz bolnice zasad demantiraju te navode...

Tako je dr. Munther Sabarini iz bolnice u Grenobleu, nakon napisa po društvenim mrežama i raznoraznih glasina, kazao:

'Sama bolnica čvrsto demantira smrt Michaela Schumachera. Po onome što sada vidimo, njegove će moždane stanice ponovo raditi kao Formula 1.'

Najveći rizik za Schumacherovo zdravlje u ovoj fazi jest mogućnost upale pluća. Također, postoji opasnost odlijevanja sline niz pluća, čime dolazi do gušenja. Uzrok toga je lošija mehanika gutanja', kazao je Andreas Pingel, poznati liječnik iz Frankfurta.

'Od 30 do 50 posto pacijenata, koji se nađu u komi u kakvoj je trenutačno Michael Schumacher, mogu dobiti upalu pluća', dodao je Pingel.

Treba reći kako ovo nije prvi put da se po medijima i društvenim mrežama pojavila vijest da je Michael Schumacher umro, što, naravno, njegovoj obitelji izaziva dodatne traume. Takav šok, nakon svega što proživljavaju posljednjih tjedana, zaista im nije potreban. Jedno je sigurno; ovo nije ni prvi ni zadnji put da se tako nešto pojavilo na društvenim mrežama.