podrška navijača

Kreće zagrijavanje za EURO, evo što sve trebate znati o prvenstvu i kako najbolje bodriti Vatrene

01.06.2021 u 17:11

Bionic
Reading

Danas se počinje zahuktavati atmosfera oko Eura. U 18 sati na rasporedu je prva od dvije prijateljske utakmice naših reprezentativaca koji se uigravaju za nadolazeće Europsko nogometno prvenstvo. Izabranici Zlatka Dalića snage će odmjeriti protiv ekipe s kojom dosad još nisu imali prilike igrati - Armenije, i to na stadionu na kojem također nisu imali prilike igrati - onom u Velikoj Gorici

Izbornik je već najavio kako će im podrška navijača dati dodatnu energiju, nakon što je odlučeno da će kamp reprezentacije, umjesto u škotskom St. Andrewsu biti u Rovinju.

Iako će ulaznice i broj gledatelja na tribinama biti ograničeni, naši navijači ove godine imaju prilike stvoriti atmosferu navijačkog ludila na kakvu smo navikli na ovakvim velikim nogometnim natjecanjima.

Na Virtualnom stadionu stvara se najduža navijačka pjesma na svijetu, i svi zajedno na taj način možemo podržati našu reprezentaciju. Navijanjem uz neslužbenu navijačku himnu „Igraj, moja Hrvatska”, popularnih Zaprešić Boysa, svi koji snime video kako navijaju mogu osvojiti i vrijedne nagrade koje se dijele svakog dana. Do sada je dodijeljeno 8 dnevnih nagrada i jedna tjedna nagrada, a to je Samsung SmartTV.

Nakon današnjeg ogleda s Armenijom, u nedjelju je na rasporedu posljednja prijateljska utakmica prije Europskog prvenstva, ona sa snažnom momčadi Belgije koja je na Svjetskom prvenstvu 2018. izborila treće mjesto.

Pravo navijačko ludilo kreće nam 13. lipnja, kada naši reprezentativci u 15 sati igraju prvu utakmicu s Engleskom, 18. lipnja je u 18 sati na redu ogled sa Češkom, a posljednja utakmica u skupini igra se 22. lipnja protiv Škotske u 21 sat.