SPEKTAKL U SL. BRODU

Kreće petnaesti po redu Božićni malonogometni turnir

09.12.2009 u 14:12

Bionic
Reading

Liga malog nogometa, Grad Slavonski Brod i Basler osiguranje Zagreb najavili su petnaestu sezonu Božićnog malonogometnog turnira, natjecanja koje okuplja sve ljubitelje nogometa bez obzira na godine. Prošle je godine turnir okupio 87 ekipe

Liga malog nogometa, Grad Slavonski Brod i Basler osiguranje Zagreb nastavljaju uspješnu suradnju započetu još prije 10 godina. Petnaesti po redu Božićni malonogometni turnir pod generalnim pokroviteljstvom Basler osiguranja Zagreb održat će se od 26. do 30. prosinca u sportskoj dvorani Vijuš u Slavonskom Brodu.

Za nagradni fond vrijedan 80.000 kuna natjecat će se ekipe koje se prijave u razdoblju od 9. do 16. prosinca (10 do 13 sati; 17 do 19 sati) u prostorijama Lige malog nogometa, Trg pobjede 12 u Slavonskom brodu. Izvlačenje parova za skupine (seniori, veterani 1974. godište i stariji te dječaci 1995. godište i mlađi) održat će se 19. prosinca u 12 sati u dvorani Hvidre.

'Zadovoljstvo nam je već desetu godinu zaredom biti ponosni pokrovitelj Božićnog malonogometnog turnira. Kao društveno odgovorna tvrtka nastojimo doprinijeti zajednici u kojoj poslujemo kroz različite segmente društvenog života, a posebice nam je drago ulagati u razvoj sporta i zdravog načina života', rekao je Damir Posedi, direktor prodaje za Hrvatsku Basler osiguranja Zagreb.

Organizator je u sklopu prigodne tombole za posjetitelje turnira osiguralo i vrijednu nagradu, a atmosferi će zasigurno doprinijeti i revijalna utakmica uz goste iz svijeta estrade i sporta.