ZAGREB NA NOGAMA

Krcata Arena dočekat će 'zagrebaše' i veliku Barcu

07.04.2015 u 18:36

  • +8

Velike gužve za ulaznice utakmice PPD Zagreb - Barcelona

Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpić

Bionic
Reading

Pred rukometašima hrvatskog prvaka PPD Zagreba u četvrtak je prva utakmica četvrtfinala Lige prvaka u kojoj su domaćini moćnoj Barceloni. Trener Vujović ističe kako se njegova momčad nalazi dva koraka od ostvarenja sna - plasmana na Final Four u Kölnu a na putu prema tom cilju 'zagrebašima' će pomoći i krcata Arena

'Mi jesmo ambiciozni, ali nismo bolesno ambiciozni. Znamo kolika je kvaliteta koju posjeduje jedan takav div kakav je Barcelona. Maksimalno ih poštujemo, ali ih se ne plašimo', izjavio je trener PPD Zagreba Veselin Vujović u utorak na konferenciji za medije uoči prvog četvrtfinalnog dvoboja s višestrukim europskim prvakom, kojeg će hrvatski prvak u četvrtak (20.10 sati) ugostiti u zagrebačkoj Areni.

Ono što će svakako njegovim igarčima biti vjetar u leđa jest podrška gledatelja s tribina. Jer ne sjećamo da se još od finala rukometnog SP-a 2009. godine, u kojem je Hrvatska poražena od Francuske, bila ovakva potražnaj za ulaznicama.

Uokolo zagrebačke Arene tijekom dana brojni su navijači i nekoliko sati stajali u redu samo da se domognu vrijednog papirića, pa je gotovo izvjesno da će dvorana, a to znači oko 15.000 gledatelja, biti puna.

'Želim odigrati najbolje što možemo i vidjeti možemo li se ravnopravno nositi s njima. Mi smo na dva koraka od ostavrenja našeg sna i odlaska u Köln. Prvi je u četvrtak u Areni, a drugi deset dana poslije u Palau Blaugrana. To su dva velika koraka, velika škola', zaključio je trener PPD Zagreba.