CIBALIA NIJE IZDRŽALA

Krasan preokret Intera na otvaranju nove sezone HT Prve lige!

14.07.2017 u 21:48

Bionic
Reading

U prvom dvoboju nove sezone HT Prve lige nogometaši Intera u Zaprešiću su pobijedili Cibaliju rezultatom 3:1, iako su Vinkovčani bili ti koju su rano poveli...

Nova uzbudljiva sezona domaćeg prvenstva započela je ovog petka, a čast otvoriti ju imali su u Zaprešiću Inter i Cibalia, dvije ekipe koje će pod svaku cijenu pokušati izbjeći borbu za opstanak sljedećeg proljeća.

Vinkovčani su se jedva spasili prošle sezone, pobjedom u dodatnim kvalifikacijama protiv Gorice, a o financijskim problemima ovog kluba mnogo se pisalo prethodnih tjedana, no u 1. kolu HT Prve lige odigrali su pristojno i mogu biti razočarani što nisu uspjeli izbjeći poraz.

Cibalia je svoju dobru igru okrunila ranim vodstvom u 23. minuti, kada se Marko Pervan dobro ubacio u kazneni prostor domaćih i rutinski pretvorio u pogodak odlično ubacivanje s lijeve strane.

Inter - Cibalia 0:1 (Pervan 23) Autor: YouTube

Ipak, Inter je zatim pritisnuo i u završnici prvog dijela trebao je izjednačiti već u 43. minuti kad je Blažević izašao sam pred golmana, ali nije pogodio. Par minuta kasnije Tomašević je igrao rukom u kaznenom prostoru, a penal je za Zaprešićane u gol pretvorio Jakov Puljić.

Inter - Cibalia 1:1 (Puljić 45+2) Autor: YouTube

U 57. minuti za potpuni preokret pobrinuo se Vlatko Blažević koji je izbjegao zaleđe i iz blizine zabio na asistenciju Šarića.

Inter - Cibalia 2:1 (Blažević 57) Autor: YouTube

Isti igrač sve je riješio u 84. minuti, kada je ponovo poslao loptu u praznu mrežu, ovaj put na asistenciju Nikole Raka.

Inter - Cibalia 3:1 (Blažević 84) Autor: YouTube

Inter je tako trijumfom započeo prvenstvo, tek drugim svojim u 2017. godini te tako najavio bolje dana za Samira Toplika i njegovu družinu...

Inter - Cibalia, izjave trenera Autor: YouTube

HT Prva liga, 1. kolo:

Inter – Cibalia 3:1 (Puljić 45+2, Blažević 57, 84 / Pervan 23)

Inter - Cibalia 3:1 (1. kolo 2017./18., 15.7.), sažetak Autor: YouTube