IPAK, NEMA DEPRESIJE

Kranjčar: O ponudama zasad samo čitam

02.05.2011 u 14:21

Bionic
Reading

Niko Kranjčar proživljava najteže dane, u igračkom smislu, otkad je natjeran na odlazak iz Dinama. Osim što ga je mučila ozljeda, u nemilosti je trenera Redknappa, a zbog dva žuta kartona neće moći sudjelovati ni u reprezentativnoj akciji protiv Gruzije

I dok su ga utakmice u Bilićevoj vrsti koliko-toliko držale na 'životu', Niko Kranjčar sada nema razloga veseliti se ni reprezentativnom okupljanju krajem svibnja u Splitu, kada će se Hrvatska pripremati za ispit protiv Gruzije. Naravno, svim će srcem biti uz suigrače jer želi pobjedu Hrvatske, ali na njegovu žalost, neće moći pomoći.

Za razliku od prethodnih desetak dana, Niko se sada barem priključio treninzima Tottenhama, što znači da je ozljeda sanirana. Razloga za depresiju ima dosta.

'Ma, kakva depresija. Odradim trening, ispunim sve što trener želi i mirne savjesti odem kući', uzvratio je Kranjčar, kojem je u ovom trenutku prioritet dvomjesečna kćerkica Loree.

Kaže, o ponudama čita u novinama.

'Vidio sam i ja da me navodno žele i Lazio i Roma. Sve je to super, ali piše samo u novinama. Mene nitko nije zvao, tako da nemam pojma postoji li zanimanja i konkretnih ponuda.'

A što na sve kaže Harry Redknapp?

'Najgore je što ne kaže ništa. Već dugo nismo razgovarali. A kada ćemo, i hoćemo li uopće, nemam pojma', zaključio je Niko.