NIKO O SVEMU

Kranjčar: Engleze sam htio podmiti hrvatskom hranom

03.11.2009 u 09:47

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativac Niko Kranjčar glavna je zvijezda Tottenhamovog magazina kojem je dao veliki intervju, a pričao je, među ostalim, o tome kako je razmišljao hrvatskim kulinarskim delicijama 'potplatiti' suigrače koji igraju u engleskoj reprezentaciji da pomognu 'kockastima'

Da su u Tottenhamu zaljubljeni u hrvatske nogometaše, to svi odavno znaju, a nova potvrda stigla je u vidu velikog intervjua što su ga novinari Tottenhamovog magazina napravili s Nikom Kranjčarom. Tako je Niko kroz šalu govorio da je pokušao nagovoriti neke engleske reprezentativce da pomognu Hrvatskoj pobjedom u Ukrajini.

'Nadali smo se da će nam Engleska napraviti uslugu te u Ukrajini osvojiti bod ili sva tri. No kad se oslanjate na druge rezultate, onda se i ne možete žaliti ako se ne dogodi onako kako ste htjeli', kazao je Kranjčar za Tottenhamov magazin za studeni te naglasio da će Hrvatska opet biti jaka kao prije.

'S obzirom da su Aaron Lennon, Jermaine Dafoe i Peter Crouch stalni članovi engleske reprezentacije, razmišljao sam da im ponudim mito... možda neku hrvatsku kulinarsku deliciju. Ali ne znam koliko bi ih to motiviralo', našalio se na kraju Niko, no kad se pričalo o šansama Engleske u Južnoj Africi, hrvatski se reprezentativac uozbiljio.

'Razgovarao sam s mnogo nogometaša koji se slažu da Engleska posjeduje kvalitetu dovoljnu za osvajanje naslova prvaka, tako da smatram da imate izgledne šanse za tako nešto.'