JUNAČKI U LIGI PRVAKA

Kranjčar: Dokazali smo da smo najbolji u Iranu

23.05.2012 u 10:54

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni stručnjak i trener iranskog kluba Sepahan, Zlatko Kranjčar, pohvalio je svoje igrače za plasman u četvrtfinale Azijske Lige prvaka, te naglasio kako je njegova momčad dokazala superiornost kada je iranski nogomet u pitanju

Sepahan je plasman među osam najboljih izborio svladavši na svom terenu još jedan iranski klub Esteghlal s 2:0, a prije svega desetak dana je 55-godišnji Cico Kranjčar proslavio i osvajanje naslova državnog prvaka.

'Dokazali smo da smo najbolja momčad u Iranu. Bili smo dominantniji i igrali bolje cijelu utakmicu. Čestitam cijeloj momčadi i navijačima na ovoj pobjedi. Uvjeren sam da još uvijek imamo prostora za napredak u našoj igri', rekao je Kranjčar nakon pobjede.

'Možda nismo igrali lijepo u posljednjih nekoliko utakmica, ali imamo potencijala da napredujemo svakim danom. Danas smo odigrali taktički savršenu utakmicu, a igrači su ispunili sve što sam od njih tražio', zaključio je bivši izbornik reprezentacije Hrvatske.

I trener Esteghlala, Parviz Mazloumi, priznao je da je Sepahan sasvim zasluženo otišao dalje.

'Nismo igrali onako kako smo se dogovorili, a golovi u prvom poluvremenu su nas uništili. Praktički cijelu utakmicu nismo stvorili nijednu pravu priliku za pogodak. Sepahan je nagrađen za snažan pristup utakmici i požrtvovnost. Izvedba njegovih igrača na taktičkoj je razini bila savršena', priznao je.