trijumf kod schalkea

Kramarić ne prestaje trpati, Hoffenheim pregazio posrnulog njemačkog velikana

20.04.2019 u 22:24

Bionic
Reading

U 30. kolu Bundeslige Hoffenheim je na gostovanju kod Schalkea pobijedio s visokih 5:2, a Andrej Kramarić po 16. put se upisao u listu strijelaca ove sezone...

Hoffenheim u završnicu prvenstva ulazi kao jedan od kandidata za ulazak u Ligu prvaka. Ove subote stigao je do pete pobjede u zadnjih šest utakmica Bundeslige, a mrežu uglednog, ali posrnulog Schalkea napunio je do vrha.

  • +17
Andrej Kramarić, hrvatski reprezentativac i napadač Hoffenheima Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ponovo je na svoje došao i Andrej Kramarić koji je u 45. minuti zabio nakon asistencije Demirbaya svoj 16. pogodak sezone, čak deseti u ovoj kalendarskoj godini.

Dva je pogotka dodao Belfodil koji ih ukupno ima 15 ove sezone, a upisali su se u strijelce još Szalai i Amiri, dok je Caliguri iz penala zabio za domaćina, a onda i Burgstaller u sudačkoj nadoknadi.

Na ljestvici Hoffenheim sada drži šesto mjesto, s dva boda manje od četvrtog Eintrachta, ali i utakmicom manje. Schalke je prvi iznad zone ispadanje, ali na njegovu sreću Stuttgart i Nürnberg nikako da spoje dva dobra rezultata pa mu prvoligaški status nije ugrožen...