8 FLORENTINOVIH ZAPOVIJEDI

'Kraljevima' zabranjeni izlasci, tulumi, sponzoruše…

08.09.2009 u 13:02

Bionic
Reading

Cristiano Ronaldo i njemu slični mora da su šokirani! Florentino Perez ne samo da je zabranio svojim zvijezdama lude noćne provode, nego je i otisnuo knjižicu za svakog igrača s uputama kako se ponašati dok su članovi Real Madrida

Ako je suditi prema odluci Florentina Pereza, prvog čovjeka madridskog Reala, dani noćnih izlazaka, ludovanja po tulumima i posjećivanja seksi barova za zvijezde 'kraljevskog kluba' su - završeni. Predsjednik kluba, naime, ne samo da im je zabranio sve nepodopštine, nego je tiskao i knjižicu s uputama koja vrlo jasno objašnjava što nogometaš smije, a što ne smije činiti dok je član Reala. Evo i tih uputa:

1. Neposrednost
Igrači moraju biti pristupačni navijačima.
2. Odgoj
Igrači moraju pokazati poštovanje prema trenerima, menadžerima i navijačima.
3. Napor
Požrtvovnost, privrženost…
4. Točnost
Igrači moraju poštivati sve dogovorene termine.
5. Zdravlje
Igrači moraju izbjegavati sve rizične situacije.
6. Red
Zabranjeni su svi noćni izleti.
7. Imidž
Igrači moraju uvijek izgledati reprezentativno.
8. Suradnja
Igrači moraju surađivati sa zaposlenicima kluba i novinarima.

Kako španjolska Marca navodi, spomenuta pravila najteže će pasti Fernandu Gagu, Sergiju Ramosu i, naravno, Cristianu Ronaldu, koje se dosad navodno svakodnevno moglo vidjeti u ženskom društvu u kojekakvim madridskim barovima, i onima šminkerskima, ali i onima koji baš ne odišu čistoćom i redom. Španjolski novinari još ne znaju kakve su kazne predviđene za prekršitelje Osam Florentinovih zapovijedi.