drama u istanbulu

Tužan kraj za posljednjeg Hrvata: Postao tragičar nogometne večeri!

21.04.2017 u 00:02

Bionic
Reading

U izuzetno dramaričnom četvrtfinalnom dvoboju Lige prvaka Lyon je izbacio Bešiktaš boljim izvođenjem penala, a tragičar je na kraju postao hrvatski reprezentativac Matej Mitrović...

Bešiktaš može žaliti, jer bio je bolja momčad od Lyona u dvije četvrtfinalne utakmice Europske lige, no na kraju su Francuzi prošli dalje.

U prvom je susretu turska momčad cijelo vrijeme vodila pa primila dva brza pogotka, a u uzvratu u Istanbulu golovima Talisce povela je 2:1, čime je izjednačila ukupni rezultat i izborila produžetak.

U dodatnih 30 minuta nije bilo odluke o pobjedniku i morali su odlučiti penali. Prvih šest izvođača obje momčadi je bilo sigurno, a onda su na red došli braniči i uslijedili su promašaji. Tošić je promašio za Bešiktaš, a Jallet za Lyon, da bi zatim na scenu stupio hrvatski reprezentativac Matej Mitrović koji je vrlo loše pucao i dopustio Anthonyju Lopesu da mu lako obrani.


Gonalons je na kraju odveo Francuze u polufinale, a porazom Bešiktaša hrvatska je ostala bez svojih igračkih predstavnika u Europskoj ligi, jer Mitrović je bio posljednji naš igrač u natjecanju...