daruje ga chelseaju?

Kovačić ne želi nazad u Madrid: Real će to iskoristiti na najbolji mogući način...

07.12.2018 u 08:17

Bionic
Reading

Mateo Kovačić mogao bi sljedećeg ljeta poslužiti Realu da se napokon dokopa Edena Hazarda i smanji cijenu odštete koju traži za njega Chelsea...

Podsjetimo, još prije nekoliko godina Hazard je izjavio da mu je plan jednom zaigrati za Real Madrid, no ta se njegova želja još uvijek nije realizirala.

  • +11
Hrvatski nogometaš Mateo Kovačić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vjerovalo se da bi madridski klub mogao u lov na belgijskog krilnog napadača već ovog ljeta, no 27-godišnjak je ipak ostao u Chelseaju koji je u momčad doveo na posudbu iz Reala nezadovoljnog Matea Kovačića.

Iako još nije odigrao niti jednu kompletnu utakmicu u Premiershipu, već ulazi s klupe ili izlazi u drugom poluvremenu, Kovačiću se svidio engleski nogomet i najradije se ne bi vratio u Madrid sljedećeg ljeta, a njegov matični klub prema tvrdnjama radija Onda Madrid to će pokušati iskoristiti kako bi dobio Edena Hazarda.

Opasnom Belgijcu istječe ugovor s londonskim klubom 2020. godine, što znači da sljedećeg ljeta ulazi u svoju posljednju sezonu i ako ga Chelsea ne proda, otići će bez odštete.

Spominje se suluda Chelseajeva tražena odšteta od 190 milijuna eura koju nitko ne bi platio za igrača pred istekom ugovora, no Real namjerava uz razumni novac i prepuštanje Kovačića u svoje redove dovesti igrača o kojem uprava već dugo sanja.

Chelsea nema mnogo manevarskog prostora i to je ponuda koju će teško moći odbiti...