problemi u svlačionici

Kovačeve muke sa zvijezdama Bayerna: Jedna urlala na njega, drugu tek dovodi u red...

18.02.2019 u 09:46

Bionic
Reading

U Njemačkoj su se pojavile informacije da su se Niko Kovač i Thiago Alcantara posvađali jer je trener izvadio veznjaka u završnici dvoboja s Augsburgom, dok je problematičnom Jamesu Rodriguezu preko medija poslao poruku što od njega očekuje...

Bayern se izvukao u petak kod slabašnog Augsburga, u utakmici u kojoj je dvaput gubio, no na kraju je ipak trijumfirao rezultatom 3:2, golovima Comana i Alabe.

  • +10
Niko Kovač trener FC Bayerna Izvor: Pixsell / Autor: Sven Hoppe/DPA/PIXSELL

Niko Kovač naglasio je nakon susreta da nije zadovoljan tim nivoom igre i da smatra da to neće biti dovoljno u Ligi prvaka protiv Liverpoola, a dnevnik Bild je saznao kako se hrvatski stručnjak sukobio posljednjih dana s nekolicinom svojih zvijezda oko pitanja treninga, a najgore je bilo s Thiagom Alcantarom koji se na njega derao zato što ga je izvadio iz igre u 82. minuti protiv Augsburga, iako je riječ o možda i najboljem igraču bavarskog kluba ove sezone.

Bivši hrvatski izbornik nije mu ostao dužan, a na red je došao i problematični James Rodriguez koji je navodno bio glavni pobunjenik protiv trenera u jesenskom dijelu sezone, a sada je dobio poruku preko medija što se od njega očekuje na terenu.

'On može više od ovog. Muči se s obrambenim zadacima, ali mogao bi biti i aktivniji prema naprijed, ići direktno na gol protivnika. To tražim od njega,' poručio mu je Niko Kovač.

Dakle, naš strateg ima puno posla u minhenskoj svlačionici, ali dok ga rezultati služe, ne mora brinuti za svoju budućnost. No, pitanje je što će biti kad opet zaredaju porazi...