finale kupa

Kovač svjestan što ga čeka: Na težeg protivnika nismo mogli naići

24.05.2019 u 18:17

Bionic
Reading

Uoči finala njemačkog Kupa trener Bayerna Niko Kovač naglasio je da u dvoboju s Leipzigom nema favorita i da njegovu momčad čeka najteži mogući protivnik...

Bivši hrvatski izbornik ima priliku ove subote u Berlinu osigurati dvostruku krunu i tako osigurati opstanak na poziciji trenera Bayerna, unatoč svim pritiscima koje je doživljavao tijekom sezone.

Bundesliga, Bayern Munich - Eintracht Frankfurt Izvor: Pixsell / Autor: Werner Eifried/DPA/PIXSELL

No, neće mu biti lako izboriti pobjedu, jer njegova momčad ima protivnika u opasnom Leipzigu koji ovog proljeća igra odlično te je poput Bavaraca također s lakoćom osigurao nastup u Ligi prvaka, trećim mjestom u Bundesligi.

'Leipzig je najteži protivnik s kojim se u ovom finalu možemo boriti,' pohvalio je suparnika Niko Kovač na press konferenciji i dodao:

'U jednom finalu nema favorita. To su teške, otvorene i žestoke utakmice.'

Hrvatski strateg također je potvrdio kako će oporavljeni Manuel Neuer stajati među vratnicama, dok je suparnički trener Ralf Ragnick naglasio kako od svoje glavne zvijezde Time Wernera očekuje veliku utakmicu što bi moglo pogurati 'bikove' iz Leipziga prema prvom klupskom trofeju u povijesti...