kratko i jasno

Kovač ne žali za uvrijeđenom zvijezdom koja je pobjegla iz Bayerna: Ne trebamo ga...

01.02.2019 u 08:38

Bionic
Reading

Niko Kovač smatra da Serge Gnabry i Thomas Müller mogu igrati na poziciji koju je u Bayernu držao Sandro Wanger prije nego što je odlučio napustiti klub i nastaviti karijeru u Kini...

Podsjetimo, problematični 31-godišnji napadač mnogo je sjedio na klupi kod Nike Kovača ove sezone pa mu je prekipjelo tijekom zimskog prijelaznog roka i karijeru će nastaviti u Kini.

  • +8
Bundesliga, Eintracht - FC Bayern Izvor: Pixsell / Autor: Uwe Anspach/DPA/PIXSELL

Sandro Wagner potpisao je za kineski klub Tianjin Teda te se vjeruje da će primati godišnju plaću od čak 15 milijuna eura, čime je postao bolje plaćen od ijednog nogometaša Bayerna.

To ga je sigurno usrećilo, ali u klubu za igračem koji je bacio medalju u publiku nakon prošlogodišnjeg finala njemačkog Kupa te prozivao Joachima Löwa koji ga nije pozvao na SP nimalo ne žale.

'Gnabry može igrati na toj poziciji, to je i radio u Hoffenheimu. Müller je također polivalentan nogometaš. Nisam nimalo zabrinut,' hladno je poručio Wagneru trener Niko Kovač koji naravno ima i Roberta Lewandowskog kao svoju glavnu uzdanicu u napadu.

Bayern je u seriji od sedam pobjeda u nizu u Budnesligi pa ga trenutno malo toga može uzdrmati, a najmanje odlazak slabo korištenog i uvrijeđenog Wagnera. Ove subote čeka ga pak neugodno gostovanje, kod Bayera u Leverkusenu...