dobar posao u italiji

Kosovski reprezentativac napušta Maksimir, a u blagajnu 'modrih' stižu dva i pol milijuna eura

22.06.2019 u 15:55

Bionic
Reading

Talijanski mediji otkrivaju kako je Dinamo prodao svog braniča Amira Rrahmanija (25) u momčad novog talijanskog prvoligaša Verone

Klubovi su navodno već dogovorili cijeli transfer, a Amir Rrahmani (25) početkom sljedećeg tjedna treba obaviti liječničke preglede i potpisati za Veronu.

Dinamo će tako za standardnog braniča koji je na Maksimir stigao u ljeto 2017. godine preko Splita i Lokomotive, te je u 'modrom' dresu ove sezone u svim natjecanjima odigrao ukupno 26 utakmica i zabio tri gola, dobiti odštetu od dva i pol milijuna eura.

  • +9
Hrvatski Telekom Prva Liga, 32. kolo, GNK Dinamo - NK Lokomotiva Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Za Rrahmanija je ovo sjajna prilika da se dokaže u jačoj ligi, no izazova će biti puno jer Veronu kao povratnika u Serie A čeka teška i neizvjesna borba za ostanak. Mogao je kosovski reprezentativac birati gdje će nastaviti karijeru jer su za njega zainteresirani bili belgijski Standard Liege te škotski Celtic.

  • +10
Hrvatski Telekom Prva liga, 22. kolo, GNK Dinamo - NK Osijek Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Rrahmani je igrao za Drenicu, potom je prešao u redove albanskog prvoligaša Partizani Tirana te je 2015. godine stigao u momčad Splita. Potom je 2016. godine potpisao za Dinamo, ali je tu sezonu odigrao za Lokomotivu. Za reprezentaciju Kosova nastupio je 19 puta i zabio tri gola. Prije toga je i dva puta zaigrao za Albaniju, no ulaskom Kosova u Uefu odlučio se igrati za državu u kojoj je rođen...