'ZA LJEPŠI GRAD'

Košarkaši i vaterpolisti nastavljaju akciju

05.10.2011 u 11:09

Bionic
Reading

U nekoliko tjedana grad Zagreb je dobio ljepši izgled. Posljednja ovogodišnja akcija Za Ljepši Grad završava sutrašnjim uređenjem dječjeg vrtića Siget

Akcija 'Za ljepši grad', koju po drugi put organiziraju Antena Zagreb i Zagrebačka Banka uz podršku grada Zagreba, bliži se svom kraju. Ovog četvrtka od 10.00 sati uređujemo dječji vrtić u Sigetu. Još će se jednom veliki udružiti kako bi pomogli mališanima i učinili im svakodnevni život ljepšim i veselijim.

Najveća imena hrvatske glazbene scene grupa Parni Valjak, frontmen grupe Hladno Pivo - Mile Kekin, gradonačelnik Milan Bandić, glazbenica Sandra Bagarić, glumci iz Larinog izbora Jagoda Kumrić i Filip Juričić, košarkaši Cedevite Dontaye Draper i Tomislav Petrović, vaterpolisti Mladosti Duje Živković i Ivan Perić, glazbenici Nered i Bizzo Bodega, svi oni i brojni drugi gosti zajedno s građanima Zagreba uredit će dječji vrtić Siget i zagrebačkim mališanima uljepšati svakodnevni boravak i učenje života.

'Pratim vašu akciju od početka i neizmjerno mi je drago što ću i sam moći pridonijeti i pomoći, a posebno jer je riječ o djeci. Pozivam sve građane da nam se pridruže da razveselimo naše mališane novim i ljepšim mjestom za igru', izjavio je frontmen grupe Hladno Pivo, Mile Kekin uoči sutrašnje akcije.

Uređivanje dječjeg vrtića Siget održat će se sutra od 10 sati u dječjem vrtiću Siget, Siget 12.