VELIKU SPJEH

Kodrić pobijedio u utrci britanskog prvenstva!

14.05.2012 u 13:20

Bionic
Reading

Martin Kodrić osvojio je drugu ovogodišnju utrku Britanskog Prvenstva u klasi KF3, koja je održana ovog vikenda na stazi Whilton Mill

Vrhunski rezultati krenuli su pobjedom na prestižnom Trofeju Andrea Margutti. Zatim je osvojio treće mjesto u utrci WSK Master Serije, pa još jednom treće mjesto u prvom dijelu Prvenstva Britanije. Uslijedio je nastup u prvom dijelu Europskog Prvenstva gdje je osvojio treće i 13. mjesto. Prije tjedan dana osvojio je drugo mjesto u utrci WSK Euro Serije i Superpole utrku, da bi ovog vikenda ponovo dominirao u drugom dijelu prvenstva Britanije, na stazi na kojoj je ovim nastupom debitirao.

U Whilton Millu ostvario je drugo vrijeme u kvalifikacijama i zatim drugo mjesto u prvoj i treće u drugoj kvalifikacijskoj utrci. Obje finalne utrke je pobijedio, a u prvoj ostvario i najbrže vrijeme kruga!

Martin Kodrić ušao je u fenomenalnu formu, pronašao zajednički jezik s engleskom momčadi i počeo ostvarivati vrhunske rezultate u okruženju europske i svjetske kartingaške elite. Pred njim je kratka stanka, a zatim slijedi nastup u WSK Euro Seriji u Italiji.