ČUDO OD KNJIGE

Knjiga za 3.000 eura? Da ako je od braće Kličko!

04.09.2012 u 10:30

Bionic
Reading

Veća od metra, pozlaćenih slova i kožnatih korica, knjiga koju pripremaju braća Kličko bit će poslastica za ljubitelje boksa i kolekcionare pa nema sumnje da cijena - 3.000 eura - mnogima neće biti prevelika

Zanimljivo, unatoč brojnim sportskim obavezama - napornim treninzima, borbama u ringu i promotivnim akcijama sponzora - Vitalij i Vladimir nisu se odrekli učenja pa su obojica stekla sveučilišno doktorsko zvanje u kineziologiji.

Braća Vladimir i Vitalij Kličko polako se približavaju sportskoj mirovini, no čini se da su se izvrsno pripremili za dane kad će profesionalni boks biti iza njih. Ukrajinski šampioni, koji dominiraju svjetskim profi boksom već 15-ak godina, a i tijekom amaterske karijere osvajali su olimpijska odličja, odlučili su napisati knjigu čija će cijena biti više od - 3.000 eura!

Prema navodima portala Profightstore, knjiga će biti opremljena vrhunskim fotografijama, imati pozlaćena slova i kožnate korice, a težit će, vjerovali ili ne, čak 54 kilograma.


I njezin format zadivljuje: 228 stranica bit će otisnuto u dimenzijama 136 x 42 centimetra, dakle kad je stavite na policu knjiga će biti visoka gotovo metar i pol.

'Knjiga će biti izrađena od vrhunskih materijala, a u svakoj će biti originalni potpisi braće i redni broj knjige - isklesani u kamenu', piše na spomenutom portalu.

Naglasimo na kraju da će joj naklada biti 3.000 primjeraka te da će biti otisnuta na engleskom i njemačkom jeziku.