USKORO U RINGU

Kličkov trener u bolnici, Wachu rastu izgledi?

21.09.2012 u 18:05

Bionic
Reading

Svjetski boksački prvak u teškoj kategoriji prema WBO, IBF i WBA verziji Vladimir Kličko (36), prema svemu će sudeći svoj sljedeći meč, protiv Poljaka Mariusza Wacha (32), morati odraditi bez prisutnosti bolesnog trenera Emanuela Stewarda (68)

Naime, prvotno su američki mediji izvjestili kako je Steward obolio od raka i kako je podvrgnut operaciji, što je sestra slavnog trenera Diane Steward-Jones demantirala i rekla je kako njen brat ima problema s divertikulozom crijeva.

'Moj brat ima problema s nervoznim crijevima, što je preraslo u divertikulozu. Imao je neke popravke, a sada se odmara i oporavlja. Ide mu vrlo dobro', komentirala je Steward-Jones za Detroit Free Press.

Kličkova borba protiv Wacha na rasporedu je 10. studenog u Hamburgu. Hoće li Steward biti u stanju sredinom listopada otputovati u Austriju na pripreme s ukrajinskim šampionom ostaje za vidjeti.

Steward je bivši trener šampiona poput Mikea Tysona, Evandera Holyfielda i Lennoxa Lewisa. U čikaškoj bolnici završio je u srijedu nakon što se požalio na bolove u predjelu trbuha.