PREDSTAVLJEN U MAINZU

Klasnić: Nisam superzvijezda, već donosim iskustvo

11.09.2012 u 16:16

Bionic
Reading

Ivan Klasnić trebao je još prošlog četvrtka odraditi prvi trening s novim suigračima u Mainzu. No, zbog trovanja hranom je u tom njemačkom prvoligašu predstavljen s pet dana zakašnjenja

Iako još uvijek nije potpuno spreman, hrvatski 32-godišnji napadač pojavio se na predstavljanju dobrog raspoloženja, sugeriraju izvještaji iz njemačkih medija.

Nakon što mu je na kraju prošle sezone istekao ugovor s engleskim Boltonom, u kojemje proveo tri sezone, Klasnić je u Manz stigao kao slobodan igrač, bez odštete. Još jednom je nogometaš rođen u Hamburgu objasnio zbog čega se odlučio za taj klub.

'Imao sam i druge ponude, ali Mainz mi je ponudio povratak u Bundesligu. Osim toga, sada ću biti blizu kćerki koja živi u Hamburgu ', rekao je Klasnić, koji je karijeru počeo u St. Pauliju, a nakon toga je sedam godina nosio dres Werdera iz Bremena iz kojeg je otišao u francuski Nantes, pa u Bolton.

'Ne želim biti nikakva superzvijezda, već samo jedan od igrača iz velikog kadra momčadi. Želim se uklopiti u momčad i donijeti joj moje iskustvo', dodao je 'Killer''.

Realno je procijenio svoje izglede za nastup u momčadi na subotnjem gostovanju kod Bayerna.

'Još uvijek nisam potpuno spreman, nedostaju mi pripreme s momčadi. Vjerojatno neću biti u početnoj postavi, ali o tome će odlučiti trener'.

Činjenica da Mainz, poput Boltona, najčešće igra s jednim napadačem, ga ne smeta.

'Idemo vidjeti koliko dugo će to biti tako', rekao je uz osmijeh.

Na kraju je novinarima objasnio kako transplantacija bubrega 2007. godine nije ostavila većeg utjecaja na njegove izvedbe na terenima u Francuskoj ili Engleskoj.

'Ja sam zdrav. Želim se zabavljati i zabijati golove, želim vas uvjeriti u svoju kvalitetu', zaključio je Klasnić.