PRIOPĆENJE

KK Cibona: Repeša ne preuzima 'vukove'

01.12.2011 u 10:43

Bionic
Reading

Iz Cibone su priopćenjem demantirali medijske napise da će Jasmin Repeša postati novi trener 'vukova'

Iako se je pisalo kako će Repeša potpisati ugovor na četiri i pol godine te da će zarađivati 250 tisuća eura po sezoni to se neće dogoditi. KK Cibona je potvrdila kako na mjestu prvog trenera ostaje Danijel Lutz.

'Uprava KK Cibona ovim putem obavještava javnost, a ponukana posljednjim natpisima u tisku, da dužnost prvog trenera Cibone obnaša Danijel Lutz. Kao dosadašnji pomoćni i sada glavni trener prve momčadi Danijel Lutz zaslužuje puno povjerenje Uprave kluba u daljnjem vođenju momčadi. Isto tako napominjemo kako između KK Cibona i gospodina Jasmina Repeše postoji suradnja na stručnom planu, a u ovim trenucima svojim savjetima mnogo pomaže upravi i stručnom stožeru.

Između KK Cibona i trenera Repeše vođeni su razgovori o eventualnom preuzimanju pozicije glavnog trenera, no u ovom trenutku to nije realnost. Smatramo bitnim napomenuti da iznosi o eventualnom honoraru trenera Repeše koji se spominju u medijima nisu točni, jer to nije niti bila tema dosadašnjih razgovora. O svim novitetima vezanim uz KK Cibona javnost će biti pravovremeno obaviještena putem Ureda za odnose s javnošću KK Cibona.'