NIŠTA OD HAKLA NA TRGU

Kiša stopirala Cibonin košarkaški megaspektakl!

19.09.2012 u 15:27

Bionic
Reading

Košarkaški mega-spektakl Heja, heja, Zagrebe između Cibone i Anadolu Efesa, koji se trebao održati na glavnom zagrebačkom trgu u subotu 22. rujna, zbog lošeg je vremena otkazan

Tužna izraza lica direktor Cibone Zdenko Antunović tu je vijest i službeno objavio na izvanrednoj press-konferenciji.

'Na našu veliku žalost i na žalost Zagrepčana morali smo otkazati najveći košarkaški spektakl koji se ikada održao u Zagrebu. Vremenska prognoza je takva da se utakmica ne može održati na otvorenom. Sve smo pokušali, ali nije išlo. Cijeli događaj stoga se seli u Draženovu dvoranu', kazao je Antunović dodavši kako će – ako ih vrijeme posluži – obje momčadi u subotu u 13 sati Ciboninim tramvajem doći na Trg Bana Jelačića kako bi se fotografirali i šutirali na koš slobodna bacanja s građanima.

'Punih mjesec dana smo mukotrpno radili, naručili smo tribine od jedne švicarske tvrtke kako bi kapacitet bio 2.250 mjesta. No nažalost protiv vremena nismo mogl', kazao je Antunović.

Dodajmo kako će za sve utakmice u subotu (program počinje u 15,30 sati) ulaz biti besplatan, a dodajmo kako će se ulaznice dijeliti u dućanu za fanove te na na dan utakmice na blagajni pa se stoga očekuje i puna dvorana na predstavljanju nove Cibonine momčadi.

'Obećajemo kako ćemo spektakl na Trgu jednoga dana održati. Za ovu utakmicu interes je bio ogroman, kako iz Hrvatske tako i izvan nje. Za novi spektakl dovest ćemo još veću momčad od Efesa koji ove sezone ima budžet od čak 20 milijuna eura', kazao je Antunović dodavši:

'Želja nam je dovesti veliki Real Madrid na Trg, njihovu prvu momčad te legende kluba koje su igrale protiv Draženove Cibone finale Kupa prvaka 1985.'

Za ljubitelje košarke napomena kako će prije Cibonine utakmice i početka programa koji je predviđen za 19,15 sati u 17,15 igrati euroligaška ekipa Novog Zagreba protiv mađarskog Gyora, a prije njih u 15,30 sati je utakmica mladih nada Cibone.