39-GODIŠNJI VETERAN

Kidd: Spreman sam biti zamjena Deronu Williamsu

06.05.2012 u 20:10

Bionic
Reading

'Mislim da ću se vrlo brzo negdje skrasiti', izjavio je Kidd kojem kroničari zbivanja u NBA ligi predviđaju ili povratak u rodni Oakland i pristupanje Golden Stateu

Ispadanjem branitelja naslova košarkaša Dallasa u prvom krugu doigravanja Zapadne konferencije NBA lige, 39-godišnji veteran Mavericksa Jason Kidd postao je slobodan igrač, no nema još namjeru okončati karijeru.

Najbolji učinak Kidd je ostvario upravo u zadnjoj utakmici kada je uz 16 poena, imao i osam asistencija te sedam skokova. Iako je sjajni razigravač napunio 39, aktivno traži novu momčad.

'Mislim da ću se vrlo brzo negdje skrasiti', izjavio je Kidd kojem kroničari zbivanja u NBA ligi predviđaju ili povratak u rodni Oakland i pristupanje Golden Stateu ili suradnju s Deronom Williamsom kojem bi bio zamjena i savjetnik.

Deron je najbliži ostanku u Netsima koji će od naredne sezone biti Brooklyn, a ne više New Jersey Netsi. Iako se spominje i mogućnost da Williams pristupi Mavericksima.

'Čini mi se da bi varijanta s Deronom bila dobar izbor. Zašto ne? On nije loš izbor za takvu kombinaciju. Ako se tako nešto ostvari ne bih imao ništa protiv. Rekao sam nedavno Dirku da bi s njim išao i u rat i pokušao mu pomoći još jednu sezonu. U Dallasu mi je bilo jako lijepo, ali u isto vrijeme svi znamo da je ovo posao. Vidjet ćemo kako razmišljaju u vodstvu Mavericksa i krenuti od toga', rekao je Kidd.