NIJE PIJAN NEGO LUD

Kick bokser optužen za brutalno premlaćivanje

24.11.2011 u 12:49

Bionic
Reading

Svjetski prvak u u kick boksu Besim Kabashi, kosovski Albanac koji se bori pod njemačkom zastavom, ispisao je najtužniju stranicu u svojoj karijeri. Naime, na minhenskom Oktoberfestu izudarao je konobara te će zbog nanošenja teških ozljeda odgovarati pred sudom

Besim Kabashi slovi kao najžešći udarač u Njemačkoj, dok je Sebastian A. tek 'obični' konobar koji je svjetskom prvaku u teškoj i poluteškoj kategoriji poslužio 'kao vreća za udaranje'. Nesretni je Sebastian bio na svojoj dužnosti u jednom od šatora na Oktoberfestu, te je čuvao stol za goste koji su ga rezervirali. Naravno, kako to obično biva, Kabashi, koji je uza svu snagu u sebi imao i dva, tri piva, imao je i neodoljivu želju za dokazivanjem pred djevojkama koje su sjedile za susjednim stolom. I tada je počelo njegovo iživljavanje.

Umjesto odlaska od stola, u brzom slijedu, on je navodno isporučio 15 udaraca u lice konobara, zatim ga je gurnuo niz stepenice i još ga nekoliko puta udario. A u kakvom se izljevu bijesa našao konobar, svjedoči to što su Kabashija uspjela zaustaviti tek četvorica redara.

Borac se brani tvrdnjom da se ničega ne sjeća jer je navodno bio pijan, međutim tužiteljstvo je u obzir uzelo i izvještaj medicinskih stručnjaka koji su izračunali da čovjek sa 120 kilograma i četiri popijena piva može imati 1,4 promila alkohola, što još uvijek nije dovoljno za 'gubljenje pameti'.

Tužiteljstvo za Kabashija očekuje zatvorsku kaznu, a ako sud to prihvati, onda će Kabashi, kojem bi presuda trebala stići u prosincu, mogao izgubiti jako puno.