NAKON KAOSA - ZAFRKANCIJA

Khabib objavio post koji su neki krivo protumačili, ali glavno da je prvi čovjek UFC-a shvatio 'prijetnju'

10.10.2018 u 10:01

Bionic
Reading

Priča oko UFC-ovog pojasa za prvaka Khabiba Nurmagomedova dobila je novu epizodu. Neporaženi prvak preko društvene mreže poslao je poruku predsjedniku najjače organizacije MMA-a Dani Whiteu. Neki su prepoznali da je riječ o zafrkanciji, a neki smatraju da je to bila prijetnja

Khabib Nurmagomedov obranio je titulu UFC-a protiv Conora McGregora tako što ga je ugušio u četvrtoj rundi. No nakon meča netrpeljivost između dva borca 'eksplodirala' je, Rus je preskočio ogradu te se mlatio s Irčevim trenerima i navijačima, a McGregor je imao obračun u kavezu s pristalicama Khabiba.

Uglavnom, totalni kaos poslije kojeg borilački svijet željno iščekuje kazne za izgrednike, ali predsjednik UFC-a Dana White već je poručio kako je Khabib zasluženo došao do pojasa i da će ga zadržati čak i ako ga Atletska komisija Nevade suspendira.

Inače, poslije meča nije bilo dodjele pojasa ni govora pobjednika i poraženog, nego su obojica napustili dvoranu pod jako pratnjom.

Khabib je u kavezu zahtijevao pojas, ali ga ga White nije želio dati te je to ruskom borcu objasnio:

'Khabib, ne mogu ti dati pojas jer ako ti ga dam i ti ga podigneš, publika će prema ringu početi bacati sve i svašta. Shvati, ne mogu ti ga predati u ringu.'

Mnogi su se pitali hoće li White izigrati Khabiba, ali to nije napravio te je zaista kasnije ovaj borac natrag dobio pojas prvaka.

  • +14
Irski borac Conor McGregor Izvor: Pixsell / Autor: PA Wire/Press Association/PIXSELL

Khabib se pohvalio s pojasom preko društvene mreže te se našalio 'da je Dana White sretnik što mu je dao pojas, jer bi mu u suprotnom razbio automobil, jer zna gdje mu je parkirališno mjesto'.

Naravno, bilo je onih koji nisu shvatili šalu te su se pitali kako je moguće da zaposlenik prijeti svojem šefu, dok su drugi odgovorili da je to moguće kada je šef spreman za zezanciju.

A da je i Dana White spremno prihvatio zafrkanciju postalo je jasno kada je odgovorio na Khabibov post izjavom 'da će ga tužiti ocu.'

Poznato je da je Khabib nakon gluposti koju je napravio poslije meča s McGregorom dao svima do znanja da se ne boji disciplinskih mjera od UFC-a ili Atletske komisije Nevade nego svojeg oca i mogućih batina.