ipak ne prestaje

Khabib Nurmagomedov se vraća iz mirovine; menadžer slavnog Dagestanca jednom misterioznom objavom raspametio fanove

11.11.2020 u 09:11

Bionic
Reading

Khabibov menadžer je na Twitteru najavio njegov povratak iz mirovine

Khabib Nurmagomedov je objavio kako odlazi u borilačku mirovinu nakon što je gušenjem pobijedio Justina Gaethjea. Bila je to Khabibova 29. borba u karijeri, a u svih 29 je izašao kao pobjednik.

Ove je godine ostao bez oca Abdulmanapa koji mu je bio najveća podrška i oslonac u životu, a i najveći razlog za borbu. Zato je odlučio kako će mu borba s Gaethjeom biti zadnja jer bez oca u njegovom kutu nema smisla više se boriti.

'Kada me UFC pozvao vezano za ovu borbu, pričao sam s majkom tri dana o tome hoću li ići bez oca. Obećao sam joj da će ovo biti moja posljednja borba. Ako sam dao riječ, onda je trebam ispuniti. Ovo je bila moja posljednja borba', rekao je Khabib nakon pobjede protiv Gaethjea.

Nedavno je nadu fanovima da će Khabiba još jednom gledati u akciji dao prvi čovjek UFC-a Dana White koji smatra da će upravo zbog oca Dagestanac održati još jednu borbu.

'Khabib i ja smo razgovarali. Bio je jako emotivan kada je ta borba završena, ali imam osjećaj da bi mogao ići po skor od 30:0. Njegov otac je htio da Khabib završi karijeru s omjerom 30:0 i mislim da mu on želi ispuniti tu želju', smatra White.

A da je na dobrom tragu potvrđuje nedavna misteriozna objava Khabibova menadžera Alija Abdelaziza koji je na Twitteru napisao: '30-0' i tako pokrenuo lavinu komentara i erupciju oduševljenja fanova kojima je to jasan znak da se Khabib vraća.