STIGLI GRUZIJCI

Ketsbaia: Hrvati su favoriti grupe, a nas bi bod zadovoljio

02.06.2011 u 18:53

Bionic
Reading

Jako dobro raspoložen stigao je na službenu konferenciju za novinare izbornik Gruzije Temuri Ketsbaia. Tako je gruzijski izbornik naglasio kako će utakmica na Poljudu biti izuzetno teška

Odmah na početku konferencije, Katsbaia je novinarima objasnio kako može govoriti na više jezika, čak i na hrvatskom. No, brzo se uozbiljio te najavio ogled protiv Hrvatska koji će se igrati u petak.

'Znamo koliko će utakmica biti teška, nama je jednako teško igrali protiv Hrvatske ili Malte. Imamo dobar rezultat iz prve utakmice, ali sada Hrvatska igra kod kuće. Ima nekih igrača koji mi nedostaju, neki nedostaju i Hrvatskoj. Očekujem dobru utakmicu, znam da će stadion biti pun, da će biti pakleno ozračje', govorio je Ketsbaia.

Naglasio je favorita naše skupine.

'Za mene je Hrvatska najbolja u grupi, ali to mora dokazati na terenu. Nitko ne daje bodove besplatno', kaže Ketsbaia.

Njegova će se momčad braniti, svjestan je da će Hrvatska biti ta koja će diktirati ritam igre.

'Mi znamo što želimo, nismo momčad koja će izaći i igrati lijep nogomet. Radimo ono što najbolje znamo, branimo se, posebno kada igramo protiv momčad kvalitete Hrvatske,' kaže Ketsbaia.

Iznio je svoj cilj.

'Bod bi me zadovoljio, bio bih presretan s tim' rekao je izbornik Gruzije.

Plan je jasan.

'Nadam se da ćemo utakmicu završiti bez primljenog pogotka.'

Sjetio se pogotka koji je postigao Dinamu prije četrnaest godina. Te iste 1997. godine Hrvatska je igrala posljednji put u Poljudu.

'Davno je to bilo, sjećam se koliko je bila značajna ta utakmica za Newcastle. Neka sada netko od mojih igrača bude junak', zaključio je Ketsbaia.