NAJLAKŠA UTAKMICA

Kelentrić: Možda protiv Barce možemo i šokirati

19.10.2012 u 09:15

Bionic
Reading

Rukometni prvak Hrvatske RK Zagreb ovoga je ljeta ostao bez čitavog niza reprezentativaca, a mladu momčad predvođenu kapetanom Horvatom i braćom Valčić na vratarskoj poziciji je pojačao iskusni vratar Mario Kelentrić

Nagradnjača!

Želite li na utakmicu Zagreba i Barcelone? Sudjelujte u našoj nagradnoj igri i bodrite 'zagrebaše'!

Kelentrić je 2003. osvojio svjetsko zlato s Hrvatskom, a nedavno je treći put potpisao za Zagreb gdje će na kraju sezone i završiti igračku karijeru.

'Dogovorio sam se s ljudima iz kluba da odigram još jednu sezonu i da ostanem raditi u Zagrebu,' kaže u video intervjuu 39-godišnji vratar kojega čeka ogled s Barcelonom u subotu (Arena, 18h).

'Vjerujte, mi se pripremamo za Nexe i Vardar s kojima igramo idućeg tjedna. Barcelona je najlakša utakmica. Naši mladići protiv fantastične momčadi koja bi mogla uzeti i naslov. Mi ćemo pokušati, možda možemo i zakomplicirati, ali ne treba se previše zanositi. Branio sam već protiv njih, svi se sjećamo slavnih dvoboja iz devedesetih kad bi im parirali u tri od četiri poluvremena i na kraju završavali na minus deset.'

Ambicije su realne, ali postoje.

'Da, od nas se očekuje domaća dupla kruna, plasman na završni turnir regionalne lige i prolazak skupine u Ligi prvaka za što imamo dobru poziciju. Ipak, mlade momčadi uvijek osciliraju i ponekad će trebati i malo sreće u ključnim trenucima,' kaže Kelentrić čiji kompletan intervju možete pogledati u video prilogu.