Logo (1)

šok za hrvatsku

'Kauboji' ostali bez još jedne važne karike uoči Eura; Lino Červar ima nove glavobolje oko sastavljanja ekipe

  • S.K. / Hina
  • Zadnja izmjena 07.01.2020 15:07
  • Objavljeno 07.01.2020 u 15:07
Bionic
Reading

Hrvatski rukometni izbornik Lino Červar ostao je dan prije puta u Graz koji će nam biti domaćin na Europskom prvenstvu bez Ivana Martinovića koji se jučer ozlijedio na treningu

Hrvatski rukometni izbornik Lino Červar ostao je dan prije puta u Graz koji će nam biti domaćin na Europskom prvenstvu bez Ivana Martinovića koji se jučer ozlijedio na treningu.

Naime, jučer je na treningu u Poreču desni vanjski Ivan Martinović ozlijedio gležanj. Nakon Lovre Mihića, Frana Milete i Luke Šebetića, ovo je četvrta ozljeda u hrvatskoj reprezentaciji, a minimalan oporavak Martinovića trajat će mjesec dana.

"Ivanu Martinoviću je nažalost pukla peta metatarzalne kosti i on je već danas nakon pregleda dobio longetu. Mora mirovati najmanje deset dana. Nakon toga slijedi rehabilitacija. Sreća u nesreći je što nije došlo do nekog pomicanja kosti, pa je realno očekivati da s lakšim treninzima krene za otprilike mjesec dana. Drugim riječima za njega je Europsko prvenstvo izgubljeno", izjavio je Krešimir Rotim, liječnik reprezentacije.

Červaru su tako ostala još dva igrača ljevaka s popisa – Luka Stepančić i Josip Vekić, a kojeg od njih će voditi saznat će se tijekom večeri na konferenciji za novinare koja je zakazana u 17,30 sati (dvorana Kaptol, hotel Panorama).

Reprezentacija će sutra krenuti u 9,00 sati iz zagrebačkog hotela Panorama prema Grazu koji je domaćin našoj A skupini u kojoj su osim Hrvatske reprezentacije Crne Gore, Bjelorusije i Srbije. Prvu utakmicu, izabranici Line Červara odigrat će u četvrtak, 9. siječnja u 20,30 sati, protiv Crne Gore. 

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal