ZA TPORTAL SVE OTKRIO

Katastrofalna vijest za Sandra Sukna; karijera mu je definitivno u opasnosti: U šoku sam!

22.12.2017 u 19:41

Bionic
Reading

Šokantna vijest dolazi nam iz vaterpolskog diva Pro Recca. Najbolji vaterpolist svijeta Sandro Sukno zbog zdravstvenih problema ne smije igrati do kraja sezone, ali upitan je i nastavak karijere

Hrvatski reprezentativac koji je ove godine odveo našu nacionalnu vrstu do svjetskog zlata u Budimpešti, te je u svim relevantnim izborima proglašavan najboljim u 2017., sredinom listopada ove godine morao je na prisilnu stanku zbog problema sa srcem.

Vjerovalo se kako će problemi biti sanirani i da će Sukno opet u natjecateljski pogon, ali novi pregled kod poznatog kardiologa u Rimu Paola Zeppillija iz klinike Gemeli nije pokazao nikakvo poboljšanje nego naprotiv da je za 27-godišnjeg Cavtačanina sezona gotova. No to nije sve, jer je kapetanu naših  'barakuda' upitna karijera.

  • +4
Sandro Sukno – jedan od najboljih vaterpolista svijeta Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL

Ovu šokantnu informaciju potvrdili su i iz Pro Recca čiji je Sukno bio član do ljeta sljedeće godine. No jasno je kako ugovor neće odraditi do kraja.

'To je jako bolno za nas, ali zdravlje svakog sportaša je prioritet. Želimo se zahvaliti liječniku Paolu Zeppilliju na profesionalnosti i ljudskosti', rekao je predsjednik Pro Recca Maurizio Felugo te je dodao:

'Odricanje jednog od najboljih igrača na svijetu je veliki teret za ostatak sezone za našu momčad u Europi i Italiji.'

>> Sandro Sukno – priča o slomljenom zlatnom prstu, odricanju i teškim odlukama

Kontaktirali smo i Suknu koji nam je utučeno rekao:

'Sve sam pretrage obavio još prije par dana, danas sam bio na razgovoru (petak op.a.) i koliko sam bio spreman na svaku opciju nešto ovakvo te uvijek šokira, jer imam samo 27 godina.'

Karijera je upitna?

'S Italijom sam završio. Sada ću napraviti još pretraga da vidimo kakvo je stanje i što će biti s mojom karijerom. Nije ugodno,' rekao je Sukno koji se s obitelji vraća u rodni Dubrovnik.