IZBORNIČKA LJUTNJA

'Katastrofa, pišete samo sra... o nama'

24.01.2012 u 08:12

Bionic
Reading

Izbornik rukometne reprezentacije Francuske, Claude Onesta, bio je izrazito ljut u ponedjeljak na novinare nakon što je na internetu pročitao gomilu kritika na svoj i račun svoje momčadi

Francuska u utorak igra ključni susret Europskog prvenstva protiv Hrvatske, a ukoliko ne pobijedi aktualni svjetski, europski i olimpijski prvaci pakirat će već iste večeri kofere za povratak kući.

'Kada sam vidio gomilu sranja koje ste napisali u svojim tekstovima o nama nisam mogao doći k sebi. Svatko ima pravo na vlastito mišljenje, ali to napisati s takvom ljutnjom... Katastrofa,' zborio je Onesta dan uoči odlučujuće utakmice protiv Hrvatske.

'Možda vaši članci i jesu zgodni. Koristite se imenima iz crtića poput Buffalo Billa i Petra Pana. Gotovo da su vam tekstovi i smiješni. Ali kada pročitam cijeli niz vašeg sranja i mudrovanja uistinu vjerujem da ljudskoj vrsti nema spasa,' 'rigao' je vatru francuski izbornik.

Onesta je nakon toga priznao da se ne razumije baš u novu tehnologiju i društvene mreže poput Facebooka i Twittera, ali da zato ima kćer koja mu javi kakve sve stvari novinari i ljudi pišu o igri Francuske.