IVO OČEKIVAO VIŠE

Karlović razočaran: Nisam bio dovoljno eksplozivan

25.11.2016 u 22:44

Bionic
Reading

Hrvatski teniski veteran Ivo Karlović kaže da je zadovoljan tek svojom igrom u 'tie-breaku' drugoga seta u meču protiv Juan Martina Del Potra...

Podsjetimo, Karlović se žestoko borio protiv srebrnog olimpijca iz Rija, no nije uspio tijekom tri sata dugog meča stvoriti niti jednu 'break' priliku, a jedini set dobio je zahvaljujući preokretu u 13. igri. Del Potro je zasluženo pobijedio, a Div sa Šalate bio je vidno razočaran zbog poraza.

'U tie-breaku sam odigrao jako dobro, bio je to jedini dio meča u kojem sam dobro osjećao loptu. Nisam bio dovoljno eksplozivan. Igrao sam dobro na servisu, ali u drugim aspektima igre ne,' izjavio je Ivo Karlović za HRT pa se zahvalio navijačima:

'Atmosfera je bila fenomenalna. Navijači su me dizali kad je bilo potrebno, bez njih bi bila jako teško. Nadam se da će u još većem broju doći u subotu i nedjelju.'

Karlović bi mogao ponovo u akciju u nedjelju u petom meču koji bi po svemu sudeći lako mogao biti i odlučujući.

'Imat ću dan odmora i mislim da, što se tiče fizičke spreme, ne bi trebalo biti problema,' zaključio je 37-godišnji veteran koji je bio dio pobjedničke Davis Cup reprezentacije iz 2005. godine, ali nije dobio priliku zaigrati tada u finalu.