KADA JE MAJSTOR

Karabatić 'uskrsnuo', opet bi ga svi htjeli

17.01.2013 u 18:03

Bionic
Reading

Nakon šokantne jeseni, kada su ga razvlačili, od policije do stranica crne kronike, zbog (navodne) umješanosti u namještanje rezultata, francuski rukometni reprezentativac Nikola Karabatić - opet uživa u rukometu. A kada on uživa, onda uživaju i svi koji ga gledaju, pa nije ni čudo da se i najveći njmečaki klubovi opet zanimaju za jednog od najboljih svjetskih rukometaša

Aktualni njemački i europski prvak Kiel potvrdio je da je u kontaktu s predstavnicima ponajboljeg svjetskog rukometaša Nikole Karabatića (28)…

'Ponudio nam ga je njegov agent i zasad ga nismo odbili. Nikad ne reci nikad. Karabatić je igrač kojeg svi žele', rekao je njemačkim medijima direktor Kiela Klaus Elwardt.

Francuski je reprezentativac već igrao u Kielu od 2005. do 2009. godine nakon čega je prešao u Montpellier čiji je i danas član. No, u francuskom klubu ne pokazuju želju da produlje ugovor s njim s obzirom da je osumnjičen da je sudjelovao u namještanju utakmice i čeka ga suđenje.

Karabatić trenutno igra za Francusku na Svjetskom prvenstvu u Španjolskoj, a o klupskoj budućnosti ne želi govoriti.

'Ne znam što me čeka. U ovom me trenutku to i ne zanima jer je trenutno bitno samo Svjetsko prvenstvo', kratko je poručio Karabatić.