nova prilika

Kapetan U-21 reprezentacije posljednjeg dana prijelaznog roka pronašao spas u Belgiji

31.01.2019 u 16:38

Bionic
Reading

Dobro informirani talijanski mediji bliski momčadi Milana tvrde kako je Alen Halilović (22) doslovno u posljednji trenutak pronašao novi klub. Do kraja sezone trebao bi igrati za trenutno četvrtoplasiranu momčad belgijskog prvenstva...

Alen Halilović (22) pronašao je spas, ali ne u Serie A kako se proteklih dana najavljivalo. U momčadi Milana na njega jednostavno ne računaju, nije se Halilović uspio nametnuti treneru Gennaru Gattusu te mu je predloženo da do kraja sezone ode na posudbu.

U igri su bile momčadi iz Serie A, spominjao se odlazak u Genou ili Bolognu, a neko je vrijeme za kapetana hrvatske U-21 reprezentacije zainteresiran bio i posrnuli turski velikan Bešiktaš.

No, svi su ti transferi na kraju propali, a Sky Sport Italia donosi vijest kako je Alen Halilović sve na kraju dogovorio s belgijskim Standardom iz Liegea!

Milan ga je odlučio pustiti na posudbu do kraja sezone, a Halilović bi morao transfer i liječnički pregled završiti do večeras u 20 sati do kada i traje prijelazni rok! Mladi je hrvatski reprezentativac pod svaku cijenu morao pronaći novi klub jer želi što spremniji dočekati nastup na U-21 europskom prvenstvu koje se igra ove godine.

  • +11
Hrvatski nogometaš Alen Halilović Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Nakon Dinama Alen Halilović je igrao za Barcelonu, Barcelonu B, Sporting Gijon, HSV, Las Palmas, a u ljeto 2018. godine u Milan je stigao kao slobodan igrač.

Sad će zaigrati u poprilično mladoj momčadi koju vodi proslavljeni belgijski golman Michel Preud'homme (60)...