KREĆE PRODAJA ZA DERBI

Kapetan Maloča produžio ugovor s Hajdukom

09.09.2013 u 15:09

Bionic
Reading

Hajdukov kapetan Mario Maloča, stoper koji nije ostvario prodaju planiranu za ovo ljeto, produljio je svoj ugovor sa splitskim klubom za još dvije sezone, do ljeta 2015. godine. Prvotimac s uvjerljivo najvećim brojem nastupa (čak 220, od čega 168 u službenim utakmicama) vodit će momčad i u idućem razdoblju

'Mario je bio vrlo korektan, razgovori oko novog ugovora su trajali kraće od 15 sekundi', izjavio je predsjednik kluba Marin Brbić za službenu klupsku stranicu hajduk.hr. Istovremeno, objavljen je i sporazumni raskid ugovora sa Stevenom Lušticom, koji se vraća natrag u Australiju.

Na Poljudu od utorka ujutro kreće prodaja ulaznica za subotnji derbi s Dinamom, pa su iz kluba pozvali gledatelje da na vrijeme kupe kartu i izbjegnu gužvu na dan utakmice. Cijene su uobičajene za derbije, od najjeftinijih 60 kuna za sjevernu i južnu tribinu, preko 80 i 100 kuna za istok, do 100 i 120 kuna za zapad. Članovi kluba imaju pravo na rezervaciju ulaznica i dodatni popust od deset posto.

Iz Hajduka su se, inače, pohvalili zanimljivim podatkom: po službenoj statistici imaju najmlađu momčad lige s prosjekom od 21,9 godina. Igrači Osijeka u prosjeku su stari 22 godine, Hrvatskog dragovoljca i Lokomotive 23. Najiskusniju momčad imaju RNK Split (26) i Rijeka (25 godina).