ademi oduševljen

Kapetan Dinama otvorio dušu: Ne mogu opisati koliko mi ovo sve znači

09.11.2018 u 00:08

Bionic
Reading

Arijan Ademi iznimno je ponosan na veliki uspjeh Dinama u Europskoj ligi i naglašava da je ova generacija ispisala povijest, a Amer Gojak smatra da 'modri' mogu daleko u ovom natjecanju...

Dinamo je pobjedom 3:1 protiv slovačkog Spartaka osigurao europsko proljeće, a kapetan ove impresivne generacije zbog toga je nakon susreta bio pun euforije.

  • +11
Europska liga, skupina D: Dinamo - Spartak T. Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

'Ne mogu opisati koliko mi ovo sve znači. Ispisali smo povijest, uspjeli smo! Vjerovali smo, sve smo konce držali u svojim rukama. I drago mi je da smo uvjerili sve da možemo u proljeće. Vanserijski smo odigrali dosad,' naglasio je Arijan Ademi koji je svašta prošao tijekom devetog godina u maksimirskom klubu, ali sve mu se vratilo ovog četvrtka.

'Bila je to najveća moja utakmica bez obzira što nije bio zvučni protivnik. Ipak je ispisana povijest,' dodao je makedonski reprezentativac.

'Nije moglo bolje, vrhunac moje karijere. Cijelu smo utakmicu kontrolirali. Nakon njihova je gola bilo malo teško, ali nisu imali nikakvu drugi šansu,' dodao je strijelac trećeg ključnog pogotka Mislav Oršić.

'Ma uz ovakve navijače idemo do kraja! Ne može nas nitko zaustaviti! Nije ovo naš kraj, mislim da možemo ove godine u Europi jako daleko dogurati,' ambiciozno je pak najavio Amer Gojak čiji je prvi gol na utakmici otvorio put Dinamu do europskog proljeća...

Uživajte u omiljenom sportskom sadržaju u HD kvaliteti slike na MAXtv-u. Aktivirajte sportski paket ili saznajte više informacija o MAXtv-u.