opaka bolest

Kapetan Arsenala objavio šokantnu vijest koja je zabrinula sve navijače 'topnika': Već sam nekoliko dana u bolnici...

16.04.2021 u 10:51

Bionic
Reading

Nogometaši Arsenala su u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Europske lige u gostima deklasirali prašku Slaviju 4:0 te tako izborili plasman u polufinale. No, 'topnike' u pobjedi nije predvodio njihov kapetan i najbolji igrač, gabonski reprezentativac Pierre-Emerick Aubameyang. Nikome nije bilo jasno što se događa dok na društvenim mrežama nije osvanula zabrinjavajuća objava

'Pozdrav, ljudi. Hvala na svim porukama i pozivima', započeo je svoju objavu na društvenim mrežama Pierre-Emerick Aubameyang (31) ilustriranu fotografijom iz bolničkog kreveta:

'Nažalost, zarazio sam malarijom dok sam bio na reprezentativnom okupljanju u Gabonu prije nekoliko tjedana. Već sam nekoliko dana u bolnici i već se osjećam mnogo bolje iz dana u dan. Zahvaljujem sjajnim liječnicima koji su tako brzo otkrili virus i počeli s liječenjem.'

Aubameyang je ove sezone za Arsenal odigrao 33 utakmice u svim natjecanjima te je zabio 14 golova, no po povratku s okupljanja reprezentacije nije se dobro osjećao.

'Nisam bio sav svoj u zadnje vrijeme, ali vratit ću se jači nego prije i to što brže budem mogao', napisao je Aubameyang.

No, malarija je opaka virusna bolest, oporavak zna biti težak i dug te mnogi misle kako je ova sezona za kapetana Arsenala završena. Kako god bilo, najvažnije je da se uspješno oporavi, za nogomet će biti vremena.