MILIJUNI NA STOLU, ALI...

Kaos u Parizu zbog najvrednijeg nogometaša svijeta; Kylian Mbappe odbio ponudu koja se ne odbija i svi znaju što slijedi

21.10.2020 u 06:30

Bionic
Reading

Najvredniji nogometaš svijeta Kylian Mbappe (21) odbio je produljiti ugovor s PSG-om, a to znači kako je definitivno odlučio napustiti pariški klub

PSG je u problemima, Mbappe je već dosta dugo na radaru drugih bogatih klubova i bez obzira što mu ponudili, jednostavno odbija produljiti vjernost.

Sadašnji ugovor istječe mu u ljeto 2022, dakle ostale su mu još za odraditi dvije sezone, a Parižani su već odavno krenuli u akciju kako bi mu podebljali primanja i vezali ga znatno dulje.

No, prema informacijama La Parisiena Mbappe je rekao 'NE' i to je uzdrmalo navijače francuskog prvaka, jer se još ranije pisalo da će PSG svojem napadaču na stol baciti iznos od 36 milijuna eura po sezoni (sada ima 18 milijuna eura).

Nakon takve odbijenice jasno je da se Mbappe ne vidi na Parku prinčeva, a već tjednima se nagađa da je njegova nova destinacija Real Madrid.

'Kraljevi' su u odličnim odnosima s PSG-om, nisu se miješali kada je Neymar dolazio u Pariz iz Barcelone, ni kada je želio otići, a isto tako ni sada ne igraju prljavu igru nego je sve otvoreno.

Real ovog ljeta nije kupovao, skuplja 300 milijuna eura, toliko se vjeruje da će iznostiti odšteta za Mbappea, ali ova situacija vodi prema tome da će mladi golgeter biti jefitiniji, odnosno ukolio ne dođe do potpisivanja novog ugovora, jasno je da će mu cijena drastično pasti i da bi ga se moglo kupiti za samo 100 milijuna eura.

  • +34
Hrvatska - Francuska, UEFA Liga nacija, 14.10.2020. Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

PSG će sljedećeg ljeta imati malo prostora za manevar ako ne želi riskirati da mu najveći dragulj ode besplatno, i zato bez obzira što su s Realom u dobrim odnosima sve je to samo posao i morat će biti vrlo oprezni. Znači, ili će Mbappeu ionako podebljati ogromnu ponudu ili će ga morati prodati, ali ne prema svojim uvjetima.