naljutio sve u klubu

Kaos u Interu na vrhuncu: Je li moguće da će Icardiju doći kraj na ovakav način?

19.02.2019 u 17:45

Bionic
Reading

Bivši kapetan Intera Mauro Icardi ne želi se ispričati suigračima i treneru nakon što odbio igrati protiv bečkog Rapida, a u klubu mu ne dopuštaju niti trenirati dok ne pokaže da mu je žao pa bi mogao tri mjeseca provesti izvan travnjaka prije nego što napokon bude prodan...

Podsjetimo, riječ je o 26-godišnjem napadaču čija se vrijednost na nogometnom tržištu procjenjuje na čak stotinu milijuna eura, a za njega je donedavno bio zainteresiran i Real Madrid.

  • +6
Liga prvaka: Inter-Barca Izvor: Pixsell / Autor: EXPA/PIXSELL

No, nešto štima s Icardijem i njegovom okolinom, prije svega suprugom Wandom Narom koja mu je i menadžerica. Vjeruje se da izaziva kaos u svlačionici pa ga Messi ne želi uza sebe u argentinskoj reprezentaciji i nije bio pozvan na SP u Rusiji.

U Interu je dugo bio kapetan i vođa momčadi, ali posljednjih tjedana došao je u sukob s upravom oko novog ugovora, a onda i s trenerom koji mu je oduzeo vrpcu i dao je Samiru Handanoviču.

Strašno se uvrijedio i odbio igrati protiv bečkog Rapida, a zbog toga je izbačen iz momčadi uoči dvoboja u nedjelju sa Sampdorijom. Maurova žena je nekim svojim izjavama naljutila Ivana Perišića, svlačionica se okrenula protiv njega, kao i navijači pa je Icardi preko noći od junaka postao najnepoželjniji čovjek na San Siru.

Dnevnik Corriere dello Sport kaže da Argentinac zasad nema namjere ispričati se suigračima i treneru, a Wanda Nara tražila je da mu vrate kapetansku vrpcu kako bi se situacija izgladila. U klubu su to odbili.

Icardi će nakon svega gotovo sigurno biti prodan tijekom ljeta, a do tada mu Inter ako ne pokaže malo poniznosti nema namjeru dopustiti da uopće trenira s momčadi više od tri mjeseca. Podsjeća to na Diega Costu i Chelsea i definitivno nije dobar korak za karijeru niti jednog nogometaša...