NEMIR NA CAMP NOU

Kaos u Barceloni; na treningu se potukli Lionel Messi i Antoine Griezmann, a zna se i razlog zašto je došlo do fizičkog obračuna

22.06.2020 u 19:08

Bionic
Reading

U Barceloni nije dobra atmosfera, a kulminacija se dogodila na treningu kada su se sukobili Lionel Messi i Antoine Griezmann

Stalne priče oko odlascima i dolascima remete mir u katalonskom velikanu, situaciju je dodatno pogoršala činjenica da je Real preuzeo prvo mjesto na prvenstvenoj ljestvici, a prema pisanju tabloida Diario Gol vrhunac loših odnosa dogodio se među samim igračima.

Prema informacijama s kojima raspolaže njihov novinar Lionel Messi i Antoine Griezmann su se potukli na treningu te su ih razdvajali suigrači i trener Quique Setien.

Njih dvojica nikada nisu sjeli jedan drugome, Messi nije tajio da nije sretan što su doveli Francuza, a ni Griezmann se nije naklonio 'njegovom veličanstvu' kada je stigao na Camp Nou. Sukob se sada produbio.

Naime, Griezmann se naljutio na Messija koji mu u jednoj obećavajućoj akciji na utakmici protiv Leganesa nije dodao loptu kada je bio u izglednoj situaciji za pogodak.

Sevilla - Barcelona, 2019/20. Izvor: EPA / Autor: Jose Manuel Vidal

Francuski napadač smatra da je to bilo namjerno, što je rekao Argentincu, a nakon toga je nastao fizički sukob nakon kojeg Messi više uopće ne želi komunicirati s Griezmannom.

Podsjetimo, Barcelona je 16. lipnja pobijedila Leganes 2:0. Golove su zabili Ansu Fati i Lionel Messi.