PA DOKLE VIŠE

Kaos oko Novaka Đokovića postaje sve veći, otvorena nova istraga protiv prvog tenisača svijeta; evo što mu se stavlja na teret...

13.01.2022 u 08:38

Bionic
Reading

Novak Đoković je u sve većim problemima, a osim što ga istražuju australske vlasti sada to radi i španjolska policija

Prvi tenisač svijeta ne može biti u potpunosti usredotočen na tenis, a za takvu situaciju i on snovi veliki dio krivice. Njegove muke uoči nastupa na Australian Openu, još uvijek je pod upitnikom, a osvajač 20 Grand Slamova upao je u nove nevolje.

Naime, Đoković je bio u Španjolskoj od 31. prosinca prošle godine do 3. siječnja ove godine, u Marbelli je trenirao za prvi Grand Slam sezone na kojem je slavio rekordnih devet puta. Odatle se preko Dubaija i zaputio u Melbourne.

I iz toga je nastao novi problem. Prema aktualnim zakonima u Španjolsku smiju ući samo cijepljeni državljani Srbije, a saznalo se je da Đoković nije cijepljen.

  • +4
Novak Đoković na treningu u Australiji Izvor: Profimedia / Autor: Kelly Defina / AFP / Profimedia

Naravno, može se u Španjolsku iz Srbije i uz medicinsko izuzeće, ali prema prvim informacijama, Đoković nije ni tražio niti dobio od španjolskog veleposlanstva u Beogradu bilo kakvo izuzeće. Zato je španjolska policija po nalogu njihove Vlade otvorila istragu protiv najboljeg tenisača svijeta.